Da eu cu cine votez….

Starea romanului de dinaintea alegerilor este de o turmentare lamentabila. Daca stam sa judecam la rece e normal de altfel sa fim turmentati, pentru ca in ultima luna am fost bombardati in cutiile postale de pliante care mai de care mai colorate sau mai sobre, cu slogane care prind la public sau cu anumite cuvinte cheie, toate facute sa te determine sa alegi cu respectivii.

Alti politicieni au dus toata campania cu afise care mai de care mai indraznete, cu masini ce ne cantau in urechi “Votati cutare, el e viitorul”. Si multe alte exemple atat de exagerate incat te rugai sa vina ziua de azi sa votezi…sau nu, dupa caz si sa te vezi scapat de agitatia de dinaintea alegerilor.

Eu am votat, nu zic ca am votat cel mai potrivit om, poate ca se va dovedi a fi un om care va face o schimbare in bine pentru Timisoara, poate ca va fi un om inutil care va lasa orice promisiune facuta..balta, asa cum fac toti pana la urma.

Dar sunt curioasa in final daca Timisoara mea iubita va avea o fata mult mai frumoasa, pentru ca as vrea sa vad o Piata a Unirii renovata…si multe alte planuri de dezvoltare implementate!

Dar starea romanului va fi reprezentata in continuare de devize de genul:

http://www.youtube.com/watch?v=Z0oakp9q4RI


 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s