De moda veche sau pe flirt virtual


Principiul de moda veche nu se mai foloseste in ziua actuala mai deloc, si uite asa ajungi sa cunosti tot mai multe persoane in domeniul virtual (aka messenger, si diverse retele de socializare) care dupa o perioada devin cunostinte, afli din ce in ce mai mult despre ele si uite asa se creeaza prietenii, chiar si de lunga durata. Eu personal am vreo 2 sau chiar 3 persoane pe care initial le-am cunoscut online dupa care am decis de comun acord sa ne intalnim,si uite asa suntem foarte buni prieteni.

Si ma bucur ca am astfel de prieteni,pentru ca daca stau sa ma gandesc, fara retele de socializare poate nu as fi avut ocazia sa-i intalnesc, si gandindu-ma mai bine, pentru mine ar fi o mare pierdere, nu pentru ca sunt dornica sa am prieteni, ci pentru ca relatia mea cu ei e una extraordinara.

Dar, ca sa ajung unde vreau, nu pot sa blamez oamenii care ajung sa-si gaseasca mare dragoste printr-o retea de socializare, pentru ca se poate intampla oricui, ai un prieten comun, si din poza in poza ajungi la ea/el si intrebi de curiozitate cine e. Si de acolo poate incepe o adevarata aventura gen Indiana Jones, sau chiar de la un flirt la o logodna, ca vorba aia de la puric la elefant e doar un pas:)

Si acum cartea care a facut ceva furori in randul romanilor ….dar ne face sa realizam statutul pe care ni-l furnizeaza o retea de socializare…..ladies and gentlemen I present to you:

http://www.seductie-facebook.com/

Advertisements

2 thoughts on “De moda veche sau pe flirt virtual

  1. Parerea mea oficiala de parerist, om social on si offline, purtator de canac si utilizator de sinapse : momeala de prosti !

    Mai mult ca sigur, o scamatorie pentru topit nerambursabil bani din prostia naivilor nostalgici de vremurile gradinitei, cand au fost bagati in seama de ultima fata fara legatura cu arborele lor genealogic…

  2. Deci eu vreau sa-ti dau like la articol, asa Facebook style:) si uite cum articolul tau m-a inspirat si pe mine in a scrie unul:* Multumesc si hai, da-i bataie si mai scrie ca o faci foarte bine!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s