Toţi ca Unu’!

unu

unu

Încă un proiect remarcabil pe scena electro românească, care, la fel ca şi cei de la Blanoz reuşesc să ţină etalonul acolo unde ar trebui să fie, în cazul lor….foarte sus! Deosebirea faţa de Blanoz constând în promovarea destul de reuşită online, fapt care nu-i face neapărat mai comerciali, ci, aş spune, mai accesibili.

Nu ai nevoie de ascultări şi reascultări până-ţi dă sângele pe urechi pentru a-ţi da seama de rădăcinile jungle/breakbeat ale acestor băieţi, pe care şi le păstrează şi le duc la un nivel mai mult decât onorabil, într-o deosebit de plăcută combinaţie cu elemente de minimal (asta în ultimul timp)…probabil ăsta e unul din motivele pentru care nu le poate aplica nimeni un label fix din punct de vedere al producţiei şi asta face tot pachetul pe care-l propun să fie de două ori mai seducator, mai ales că au reuşit câteva colaborări foarte reuşite şi de multe ori… neaşteptate. Cred că din acest punct de vedere o comparaţie cu Groove Armada nu ar fi chiar nesimţită!

O remarcabilă calitate a acestei…trupe, cred c-ar fi uşurinţa cu care şi-au acaparat propria nişă, deşi producţia lor dovedeşte că s-ar descurca deosebit de bine şi într-o zonă mai mainstream, eu aici vreau să cred că le stă cel mai bine.

Nu poţi să nu obeservi, şi asta doar la o aruncătura de ochi, că pun accent (şi bine fac) pe imaginea lor, de la coperţi de album şi logo-uri foarte corecte, până la un site perfect de bine structurat şi care place din prima.

Tot acest melanj de caracteristici mă fac să aştept cu un deosebit intereres primăvara acestui an, nu doar pentru că m-am saturat de iarnă, ci şi pentru că Unu’ promit un nou material undeva prin martie şi din ultimele producţii de care am dat pe myspace-ul lor am dedus că are să fie în ton cu ce ne-au obişnuit, adică….recomandat şi recomandabil!

www.unuonline.ro

“Music is the only way”

http://shakeyourstructure.wordpress.com/ wrote this article.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s