Da, se face muzică şi-n România! (interzis amatorilor)

Plecând de la acest deosebit clip vreau să remarc cu o oarecare mândrie că nu ducem deloc lipsă de inventivitate, talent şi putere de muncă în muzică, vorbesc aici de ceea ce înţeleg eu prin muzică, adică muzică făcută din pasiune, fără interes pecuniar şi fără a pleca urechea la indicaţiile managerului/impresarului ori a producătorilor (cel mai important aspect).
Vorbim în cazul ăsta de Blanoz, care nu e neapărat o trupă ci mai mult un proiect în continuă maturizare(componenţa trupei fiind în continuă schimbare, asta aducând mereu un suflu nou) şi care, reuşeşte să îşi creeze un stil cu adevărat propriu şi greu confundabil, rămânând în acelaşi timp cu picioarele pe pământ, îmbinând  beat-uri de DnB, pasaje de ambiental, sample- uri foarte deştepte….cu lirică deosebit de iscusită a unor nume de referinţă în rap-ul românesc…tot acest cocktail Molotov reuşind să sune deosebit de plăcut, natural şi, mai ales, altfel.
O altă impresie bună mi-au făcut-o la capitolul modestie (un pic dusă la extrem, fără a fi falsă), oamenii reuşind să facă muzică …şi atât, aceasta vorbind foarte coerent, de altfel, pentru ei. Succes în a găsi detalii despre ei…merită toată atenţia.

“Nu vreau să te hipnotizez, eu doar îţi dau coordonate să visezi…ştii că ai de ales”

http://shakeyourstructure.wordpress.com/ posted this article.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s